Faaliyet Raporu Basımı

Faaliyet Raporu, şirketlerin ve kurumların yönetim kuruluna, paydaşlarına ya da kamuoyuna sunulmak üzere hazırlanmış bir rapordur. Faaliyet Raporlarında şirketlerin yatırımları, bilançoları, kar-zar durumları ile; yıl içinde yapılan sosyal-kültürel etkinlikler yer alır. Yönetim kurulunun mesajları, gelecek yıla bakışlar, hedefler, şirket içi ve dışı etkileşimler olmalıdır.

Etkileyici bir tasarıma ile birlikte içeriğin doğru ve anlaşılabilir olması faaliyet raporlarının olmazsa olmazıdır. Yatırımcıların dikkatle inleceledikleri en önemli dökümanların başında faaliyet raporları gelmektedir. Dolayısıyla profesyonel ellerden çıkan Faaliyet Raporları, her zaman kuruma katma değer kazandırmıştır.

Garage Matbaası’nın ajans kökenli bir kuruluş olmasının önemi büyüktür. Yaratıcı grafik tasarımcılarımızla birlikte bugüne kadar bir çok Faaliyet Raporu tasarımına imza attık. Şimdi ise tasarımda öne çıkan tecrübemizi baskıda gösteriyoruz. Raporun tasarımından teslim sürecine kadar titizlikle çalışıyor, kusursuz işer çıkartıyoruz.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *